Massetransport

Nortrans flytter enorme mengder masse i løpet av et år og vi tar imot alt fra store til små oppdrag.  Vi flytter masse for utbyggere og entreprenører, og vi kjører gruslass for privatpersoner.

Massetransport

Trenger du matjord eller skjellsand til hagen din? Eller kanskje singel til oppkjørselen? Vi leverer til både privatpersoner, det offentlige, næringslivet, utbyggere og entreprenører. Med over 50 års erfaring gjør dette oss til en trygg og pålitelig leverandør.

Vi er et fremoverlent og nytenkende transportselskap, også når det kommer til digitale løsninger.

Nortrans har fått et nært forhold til Ditio AS. Alle våre sjåfører og ansatte i administrasjonen blir kurset for å bli sertifiserte Ditiobrukere. Dette gir oss god sporbarhet på utført arbeid og smart dokumentasjon av timer og endringer. Med Ditio har vi full oversikt over pågående arbeid, hvem som utfører det og hvilke maskiner som benyttes. Dette gjør at arbeidslederen kan ta bedre avgjørelser hver dag. Kommentarer og bilder dukker opp i feeden i sanntid, og hvis lederen har hatt en hektisk dag på anlegget kan han raskt se gjennom dagens hendelser etter arbeidstid.

Til timeregistrering bruker vi Proresult i tillegg til at vi registrerer i de samme systemene som våre største kunder bruker.

Veigrus 0-16mm - Nortrans AS
Rod Lastebil

Vi har kapasitet til å ta lengre oppdrag på store prosjekter, og disponerer biler fra 10 til 14 m3 kasser, biler med tipphenger og maskinhenger. Vi har alle typer tippbiler, fra 2 aksla biler med aluminiums kasse til tandembiler med 14 m3 kasser beregnet for tøff anleggskjøring.

Ta kontakt for et pristilbud!